Krämig pasta med pestokyckling
-
30 min -
9 Ingredienser
Kycklingen ger en proteinfylld punch, vilket gör varje gaffel till en tillfredsställande upplevelse.
Ingredienser för 4 portioner
Instruktioner
-
glutenfri penne pasta 4 port
-
kycklingfiléer 4
-
smör
-
fetaost 100 g
(där innehåll av laktos är max 1g/100g)
-
soltorkade tomater tex Zeta, Coop 10
-
laktosfri crème fraiche 2 dl
-
pesto tex Urtekram 3 msk
-
ruccola
-
pinjenötter 1 näve
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Skär kycklingen i bitar. Stek i en panna i lite smör. Smula fetaosten, strimla tomaterna och blanda ihop med creme fraiche och pesto i en kastrull. Värm tills allt smält samman. Lägg i den stekta kycklingen och värm allt tillsammans. Späd ev med lite matlagningsgrädde.
- Servera kycklingen med pastan, ruccola och strö sist över pinjenötterna.
Vill du laga mat med smaker som stödjer din tarmhälsa?
Upptäck vår Webshopp, fylld med magvänliga produkter för enkel matlagning med magvänliga ingredienser