ABOUT US

Belly Balance är ett health tech-bolag som är
grundat av kvinnor

Vår vision är att ha nått ut digitalt till 1 miljon individer år 2027. Vi vill vara den främsta aktören för digital behandling av maghälsorelaterade problem, världen över. Vi strävar efter att skapa en bättre, hälsosammare värld och i hjärtat av vårt företag finns vårt kärnvärde: att stärka individer att ta kontroll över sin hälsa.

Belly Balance Team

MÖT VÅRA SPECIALISTER

Våra specialister står bakom den digitala produkten som har hjälpt hundratusentals människor med magproblem: Kaitlin Colucci är en brittisk legitimerad dietist specialiserad på IBS och kostbehandlingen FODMAP, samt andra komplexa magtarmsjukdomar. Sofia Antonsson är en av Sveriges ledande experter inom magproblem och IBS. Hon är legitimerad dietist och den som introducerade kostbehandlingen FODMAP i svensk sjukvård. Dr. Atrin Sahafi är specialistläkare inom gastroenterologi och internmedicin. Han integrerar sin expertis som gastroenterolog och hepatolog med ett genomtänkt tillvägagångssätt för mediciner, kost och tarmflora.

TRÄFFA TEAMET

Vårt team sticker ut eftersom vi alla är aktiva både i strategiska beslut och i att driva vår verksamhet varje dag. Vi älskar det vi gör och är fast beslutna om att uppnå resultat. Vi är mer än bara kollegor; vi är partners som arbetar tillsammans för att skapa förändring!

Lisa Björnskär

CEO

Sofia Antonsson

FOUNDER | CPO | REG. DIETITIAN

Andreas Åström

Andreas Åström

CFO

Fatemeh Mahmoudi Molin

Fatemeh M. Molin

CMO

Robert Johansson

Robert Johansson

CTO | DEVELOPER

Image of Kaitlin Colucci

Kaitlin Colucci

REG. DIETITIAN

Helen Sahlstrand

Helen Sahlstrand

REG. DIETITIAN

Atrin Sahafi

Atrin Sahafi

GASTROENTEROLOGIST

helena

Helena Grandell

REG. DIETITIAN

Felix Sigot

CUSTOMER EXPERIENCE

Image of Hillevi Lindh

Hillevi Lindh

MARKETING | SOME

Matilda Andersson

Matilda Andersson

CUSTOMER SUCCESS

Elin Nyman

UX & UI DESIGNER

Elise Enqvist

MARKETING AUTOMATION INTERN